Moje ime je Tjaša in sem Organizatorka.

Že kar nekaj časa se sprašujem, kaj je tisto kar me dela posebno, drugačno od drugih ljudi. Od vedno sem rada pisala in urejala svoje misli in ideje. Pisanje dnevnika mi sicer ni bilo v veselje, ker zakaj bi pisala preteklost če lahko načrtujem prihodnost?

Način organizacije življenja, dela in prihodnosti je tisto, kar me dela drugačno od ostalih ljudi. Nisem »control freak«, sem pa bolj mirna če imam vsaj nekaj korakov naprej začrtanih. In definitivno sem bolj mirna, če imam pospravljeno stanovanje 😊.

Odločila sem se, da bom nasvete delila z vami. Nasvete, kako si lahko boljše organizirate vaš dom in življenjski stil. Korake, kako lahko doma ali v službi izboljšate, optimizirate in bolje izkoristite svoj čas.

Zanimiva dejstva o meni:

– Po izobrazbi sem pomočnica vzgojiteljice in diplomirana organizatorka

– Kavo si skuham v termovko, čeprav jo potem spijem šele v službi

– Ko kličem ljudi po telefonu si vedno moj prvi stavek napišem na list papirja

– Kljub temu, da sem organizirana oseba je moj zvezek z zapiski prava zmešnjava

– Vsako leto kupim rokovnik, ki ga potem ne uporabljam

– Enkrat na mesec prestavim (vsaj) eno omarico v stanovanju ali spremenim dekoracijo

– Vso dekoracijo za stanovanje sem imela kupljeno že par mesecev preden se je sploh začelo prenavljati stanovanje. Moja takratna soba je bila pravo malo skladišče. Kot zanimivost: vso dekoracijo sem na koncu uspešno umestila v prostor 😊.

Želim si, da bi vam ideje in nasveti, ki jih bom delila na spletni strani pomagali do boljše organiziranosti doma. Če pa rabite pomoč, sem vam pa vedno na voljo 😊

Si pišemo, rišemo in beremo.

Tjaša