Tedenski idejnik

AKTIVNOST za KUHINJSKI PREDAL – SHRAMBA

Pozdravljeni dragi organizatorji

Slediti načelu sprotnega pospravljanja ni vedno lahko. Sploh ko se nam pridružijo majhni otroci, ki zahtevajo našo pozornost. Spodaj vam predstavljam idejo s katero lahko zaposlite svojega otroka, medtem ko vi lahko organizirate kuhinjski predal namenjen shrambi

Kot lahko opazite na sliki, smo za semena ustvarili svoje kozarčke, ki lepo popestrijo izgled omare in so funkcionalne. Uporabili smo dva prazna steklena kozarca. Vse kar potrebujemo poleg tega je še zavijalni papir, lepilni trak in škarje. In ustvarjanje se lahko začne. 

V kozarčke stresemo semena, riž oz. karkoli bi želeli, da lahko zavržemo embalažo. Iz zavijalnega papirja izrežemo kvadrat, večji kot je pokrov kozarca. Vzamemo lepilni trak in ga previdno zalepimo na notranjo stran pokrova.  Otrok lahko sam napiše ime izdelka z vodoodpornim flomatrom na vrh pokrova ali stekleni del kozarca. Če imate izdelovalec nalepk, jih lahko izdelate sami. Trgovine z ustvarjalnim materialom pa prodajajo tudi nalepke, kamor lahko otrok sam napiše ime izdelka.

Definitivno zaposlitev za več kot 15 minut, kar pomeni ravno dovolj časa za organizacijo predala

Veselo ustvarjanje vem želim 😊.

Tjaša