UFI

UFI – STOJALO ZA PRIBOR

Pozdravljeni dragi organizatorji.

Vsakodnevno iščem nove izdelke, ki bi jih lahko predstavila v zavihku UFI izdelka. Mogoče je slučaj, da bom tudi v tej objavi pisala o izdelku, ki se ga kupi v Ikei. Hm, slučaj ali pa je vseeno nekaj na tem 😊.

Spraševala sem se, kako bi sploh poimenovala ta izdelek. V originalu gre za stojalo za jedilni pribor ampak jaz ga že od nakupa uporabljam za druge stvari.

V začetku sem ga uporabljala za shranjevanje gobice v pomivalnem koritu, ampak ker imam samo enojno korito je bilo potem hitro premalo prostora za pomivanje posode. Nikoli pa se nisem odločila, da notri pospravim jedilni pribor. Niti nevem zakaj, saj sem med ustvarjanjem idej ugotovila da je izgled zelo lep, tako da bom definitivno napisala še en “lonček” na nakupovalni Ikea listek 😊.

Moje prvotno stojalo za pribor pa je namenjeno – likalniku za lase. Zakaj? Ker nisem imela nikjer prostora za shranjevanje vročega likalnika za lase po končanem likanju in sem ugotovila, da bi lahko ta izdelek izkoristila za to. Vzela sem vezice in “lonček” pritrdila na omarico. Meni je res super ideja, poglejte spodaj kako izgleda. Je pa primeren tudi za shranjevanje sušilnika za lase.

Seveda je kabel pri vročem likalniku zunaj. Pospravim ga, ko se likalnik shladi in je varno. Jaz sem res navdušena nad funkcionalnostjo izdelka.

Izdelek je primeren za uporabo v kopalnici in v kuhinji. Če imamo piknik na prostem je super način za prenos pribora na mizo in pa tudi shranjevanje, dokler se ne postreže hrana. 

Mislim pa, da se ga lahko uporabi v vseh prostorih, tudi za shranjevanje svinčnikov na pisalni mizi. Ali pa kot lonček za rože? Ko začnemo razmišljati izven cone opisa izdelka je funkcionalnost res velika. Kdo bi si mislil 😊.

Pri iskanju idej sem našla še en super uporaben način. V objavi o zaščitnih maskah sem predstavila dva načina za shranjevanje mask. Ko pa sem ugotavljala koliko različnih funkcionalnosti ima omenjeni izdelek, pa sem “po nesreči” odkrila še en način shranjevanja. Gre namreč za preprost križ vezice med luknjice v “lončku”, ki poskrbijo za kljukico, kamor lahko zataknemo čisto masko. Umazano pa lahko vržemo v “lonček”. Poglejte spodaj o čem govorim:

Super kajne? Res sem navdušena za kaj vse lahko uporabimo preprost izdelek. Mislim, da ne bo samo en pristal na mojem nakupovalnem listu 😊. Idej je res veliko.

Ocena UFI izdelka:

U – Ugodna cena 10/10 😃

F – Funkcionalnost 8/10 😊

I – Inovativnost 6/10 🙂

Za kaj pa ga vi uporabljate?

Hvala za obisk na moji spletni strani. Si pišemo, rišemo in beremo 😊

Tjaša