UFI

UFI – VRČ ZA PIJAČO

Pozdravljeni dragi organizatorji.

Predstavljam vam nov izdelek v naši UFI kategoriji – Vrč za pijačo. Zelo ugodno se ga dobi v Ikei. Sama sem ga vedno uporabljala kot vrč za vodo ali sok ko so prišli obiski. Večino svojega časa pa je nato preživel v omari. Ko sem iskala nov UFI izdelek sem že imela nekaj idej v glavi, za katere pa sem samo potrebovala izdelek, kamor bi lahko to shranila. In pred oči mi je padel – vrč za pijačo.

Po poglejmo za kaj vse ga še lahko uporabimo:

– Kot shranjevalnik za makarone, špagete in/ali riž. Izbira izdelkov za shranjevanje je sicer zelo velika, ampak če imamo te izdelke pospravljene v vrču za pijačo je pa ideja res super in nekaj posebnega.

– V vrč lahko pospravimo tudi ostalo hrano, ki jo je mogoče pretresti iz original embalaže. Spodaj primer koruznih kosmičev. Lahko pa pretresemo tudi moko, sol, sladkor ipd. Seveda tudi odvisno od količine (v tako velik vrč bi bilo npr. neprimerno pretresti začimbe).

– Poleg hrane ga lahko uporabimo tudi kot vazo. Na sliki spodaj je primer svežih rož, lahko pa se odločimo tudi za suho dekoracijo (suhe veje).

– Kako nadležne so lahko čajne svečke, če nikjer nimajo svojega prostora za shranjevanje. Vrč za pijačo je super pripomoček za shranjevanje. Opozarjam pa, da sveče pustijo sledi na notranji strani vrča, zato (če se odločite za uporabo), ga res potem uporabljajte samo za shranjevanje tega izdelka. Odstranjevanje sledi sveč ni najbolj prijetno delo 😊.

– V poletnem času lahko en vrč uporabimo za vodo, drug vrč uporabimo za sveže narezane limone in tretji vrč za shranjevanje sveže mete. S tem poskrbimo za zelo lepo in tudi uporabno dekoracijo.

Pomembno je, da se odločimo za kaj bomo vrč uporabljali. Ni namreč primerno, da ga imamo nekaj časa za shranjevalnik hrane in naslednji dan za shranjevanje dekoracije. Če pa že, pa je potrebno vrč temeljito sčistiti pred ponovno uporabo.

Mislim, da je čas da vrč za pijačo zasije v vsej svoji uporabnosti tudi izven omare 😊.

Pa še ocena UFI izdelka:

U – Ugodna cena 10/10 😀

F – Funkcionalnost 7/10 😊

I – Inovativnost 6/10 🙂

Imate tudi vi doma omenjeni izdelek? Ste dobili kakšno novo idejo? Pošljite mi sliko na e-mail naslov: info@organizatorka.si

Hvala za obisk na moji spletni strani. Si pišemo, rišemo in beremo 😊.

Tjaša