UFI

UFI – LESEN ZABOJNIK

Pozdravljeni dragi organizatorji.

Sama sem velika navdušenka trgovine Ikea in že komaj čakam, da se odpre trgovina v Ljubljani. Vedno ko obiščem trgovino v Avstriji (stanovanje imam v celoti opremljeno!), najdem vsaj 5-10 kosov, za katere še najdem prostor 😊. Zanimivost pri vseh izdelkih, ki jih kupim je, da jih res vedno lahko v celoti izkoristim in uporabim v prostoru. Prednost pri njihovih izdelkih je dopolnjevanje in sestavljanje med seboj in pa možnost, da se vse lahko uporabi na več različnih načinov.

Zato je seveda prvi UFI izdelek, ki ga bomo raziskali: LESEN ZABOJNIK KNAGGLIG.

Uporabili bomo dva manjša lesena zaboja. Izdelek lahko kupite v Ikei za manj kot 10€. Spodaj vam dajem nekaj nasvetov in idej kako ga lahko umestite v prostor.

– Lahko ga uporabite kot podstavek za lonec z rožo. Na zaboj lahko postavite tudi več manjših rož (manjše kaktuse v lončkih). Če imate rožo v velikem loncu, pa jo lahko postavite tudi v notranjost lesenega zaboja. Način postavitve,  ki ga imam tudi sama v stanovanju je objavljen kot slika tega članka😊.

– Lesen zaboj lahko uporabimo tudi pri organizaciji kopalniške opreme. Spodaj prikaz organizacije čistil in brisač.

– Je pa tudi super pripomoček pri organizaciji živil. Najbolj pametno je shranjevanje suhe hrane (granola, kosmiči, makaroni, riž ipd.). Pri sveži hrani je problem saj se lahko zaradi neustreznih razmer, ki pripeljejo do gnitja hrane, lesen zaboj uniči.

– Lesen zaboj lahko uporabimo tudi kot dekoracijo. Super je, če imamo več lesenih zabojnikov, saj je nivo ustvarjalnosti tako še višji. Spodaj predstavljam tri ideje za dekoracijo:

– Lesen zaboj lahko uporabimo tudi pri organizaciji oblačil. Spodaj predstavljena dva načina:

Ko izdelka ne potrebujemo več, ga lahko enostavno zložimo in pospravimo. Se mi pa zdi da je funkcionalnost izdelka tako velika, da bi bil greh če bi ga pospravili.

Ocena UFI izdelka:

U – Ugodna cena 10/10 😃

F – Funkcionalnost 9/10 😊

I – Inovativnost 7/10 🙂

Imate tudi vi doma omenjeni izdelek? Ste dobili idejo s pomočjo zgornjih nasvetov? Pošljite mi sliko na e-mail naslov: info@organizatorka.si

Hvala za obisk na moji spletni strani. Si pišemo, rišemo in beremo 😊

Tjaša